vrijdag 22 januari 2016

Zolder opgeruimd, tijd voor rommel :-)

Het heeft even geduurd maar inmiddels is mijn zolder eindelijk weer een beetje aan kant. Helaas is haken voor mij nog steeds geen optie. Maar er zijn genoeg andere leuke hobby's. Pennetjes en notitieboekjes kan ik in een winkel nog steeds niet zo maar voorbij lopen. En daarom ben ik me eens gaan oriënteren in de wereld van bullet journaling, en travel journals. Jaren geleden wilde ik al eens een echte Midori Travel Journal kopen maar ik had er niet de juiste bestemming voor. Onlangs vertelde mijn collega dat ze een Midori voor het werk ging gebruiken en tja toen was ik niet meer te stoppen. Dus nu is mijn allereerste Fauxdori in bestelling. Mocht het abacadabra voor je zijn. Kijk eens hier of hier misschien snap je dan een beetje mijn liefde voor mooie notitieboekjes?

Maar goed ik dwaal af. Mijn zolder is opgeruimd en omdat ik het leuk vind om in mijn bulletjournal gebruik te maken van verschillende (kleuren) pennen wilde ik wel eens een leuk etui maken voor mezelf. Op pinterest kwam ik dit patroon tegen van een pennenzak en ben (na eerst flink de tijd te hebben uitgetrokken om tussen mijn stofjes te snuffelen) aan de slag gegaan.

En al snel was dit het resultaat:

Alleen vond ik hem voor in mijn tas wel heel erg groot dus aan de slag met een kleiner model.
Tja en ook dat model was niet naar mijn zin dus heb ik van het patroon de laatste stap over geslagen totdat ik dit platte model had. En het is precies een lekker maatje om in mijn tas overal mee naar toe te nemen.En tja nu gaat het 'lange' wachten beginnen tot mijn zelf samengestelde leren notitieboek binnen komt. Ben zo benieuwd!

3 opmerkingen:

 1. Wel even moeten opzoeken wat jouw nieuwe hobby omvat :-))
  Heel leuke stofjes trouwens!
  Er zijn zoveel leuke hobby's tegenwoordig dat kiezen soms nog moeilijk wordt. Maar ik hou het bij haken, breien en kokkerellen.

  Lieve groetjes, Tinne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. افضل خدمات التنظيف بالدمام تجدونها مع شركة تنظيف مسابح بالاحساء شركة المثالية للتنظيف المتفوقة والمتقدمة دائما لانجتزتها وخبرتها الكبيرة التي قدمتها لعملائها بالجودة والمواصفات القياسية بالاسعار المناسبة والجودة العالية بخصومات تصل الي 50% مع الضمان للجودة

  شركة تنظيف مسابح بالدمام

  BeantwoordenVerwijderen