zondag 2 november 2014

Oeps....!

Vandaag realiseerde ik me dat ik wel heel lang niets van me heb laten horen. Oeps...!
Druk, druk, druk, maar absoluut niet stil gezeten. Ik heb veel omslagdoeken mogen maken maar het ging zo hard dat ik er van sommige zelfs ben vergeten een foto te maken, is dat wat!

Na al de omslagdoeken heb ik een kinderponcho gemaakt. Wat was dat super leuk om te maken (en snel klaar :-)) Vond het wel even lastig om de maat in te schatten, maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen.


Het grappige (vind ik zelf) dat ik de poncho heb gemaakt met restjes van de omslagdoek die ik hieronder maakte. Zo kunnen moeder en dochter samen goed gestyled op pad!

Het is overigens een nageaapte omslagdoek die een vriendin zag op deze site van Jip by Jan. Of ik die sjaal ook kon maken... Dus voor deze omslagdoek gaat alle eer absoluut naar Jip by Jan!Het basis patroon voor de kinderponcho vond ik hier. Ik heb het zelf een klein beetje aangepast en
heb de poncho afgewerkt met een grappige pompomrand.
Hoe je de rand kan maken zie je hier.

De afgelopen week zijn we heerlijk een weekje in Zeeland geweest en wat hebben we geboft met het weer. We zijn veel op pad geweest, lekker over het strand gelopen, gefietst en ook heerlijk gegeten. Maar er was natuurlijk ook nog tijd om een omslagdoek te maken.
Wederom een grijze, wat is dat toch met die kleur ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten