zaterdag 12 juli 2014

Frustratie met een goede afloop :-)

Na een geweldige vakantie in Andalusië had ik toch wel weer heel veel zin om met mijn creaspullen aan de slag te gaan. Ik dacht 'even' een projectje af te ronden waaraan ik voor mijn vakantie begonnen was. Nou dat 'even' heeft dus een week geduurd precies mijn laatste vakantieweek. Enigszins gefrustreerd was ik wel. Ik moest en zou de Miss Wooly afmaken want ik wilde haar graag kado geven.
Nou weet ik dat ik niet echt wiskundig ben aangelegd. En dat was nou net het probleem. Ik kreeg de bal met geen mogelijkheid in elkaar.

Dus het was veel van dit:


En toen kwam er een nieuwe strategie:


En toen ik het bijna opgaf....


..had ik eindelijk de mooie ronde bal, en dat na 2 dagen! Zucht!

En toen moest ik de kop en de poten nog maken en dan als taart op de kers, haken met Brazilia wol waarbij je eigenlijk een beetje moet gokken op welke plek je je naald in steekt.

Maar eerlijk is eerlijk, toen deze Miss Wooly eindelijk in elkaar zat was ik op slag verliefd op (en zooooo blij dat het me gelukt was!)

Dus mevrouw had wel een fotosessie verdient!En toen kwam het moment, dat we afscheid moesten nemen van elkaar (een klein beetje getwijfeld heb ik wel eerlijk is eerlijk!)


Maar ik weet zeker dat ze naar een heel goed liefdevol huis gaat. En ik mag haar bezoeken mocht ik haar missen. Dus lieve Miss Wooly...till we meet again :-)

En een wijze les die ik hieruit geleerd heb: Geef nooit op!

5 opmerkingen:

 1. o, ze is de moeite echt waard geweest Annemiek! Ik snap dat je moeilijk kon scheiden van dit lieverdje...maar anders maak je er toch gewoon nóg een ;-))
  Ik zit met hetzelfde probleem met een tas van hexagonnetjes, ik ben gewoon begonnen met haken en in elkaar zetten tijdens het haken, maar ik weet echt niet meer hoe ik er een rechthoekige tas van moet krijgen...hij ligt ook al maanden zo niet jaren in de kast als UFO. Wie weet ga ik de strijd ook weer eens aan...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. oww dit wiskundig gefabriceerd schaap is prachtig geworden!!! ik ben dr ook neit goed in hoor.. heb nog niks gemaakt a la heidi bears..

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een geduld heb je... goed hoor!
  Het zou toch zonde geweest zijn als deze mooie miss Wooly in de kast was blijven liggen :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bedankt Heidi, Ineke, Friemel en Tinus en Herriet. Een kleine update is dat de kleine meid super blij is met Miss Wooly. Dat maakt alles toch weer goed, en wie weet, maak ik ooit nog wel eens een Miss Wooly voor mezelf. Maar voorlopig even niet :-)

  BeantwoordenVerwijderen