dinsdag 25 maart 2014

Etuitje met rits voor in je filofax

Mijn liefde voor pennetjes en pennetjes heb ik al van kleins af aan. Als mijn ouders mij kwijt waren wisten ze me altijd terug te vinden. En ook nu jaren later als ik met manlief aan het shoppen ben, weet hij me te vinden, bij de pennetjes en de papiertjes.

Ik weet nog dat ik mijn eerste echte succes agenda kocht. Ik was in de gloria. De afgelopen jaren heb ik mijn afspraken in mijn telefoon gezet. Tot dat ik op Facebook de 'Dutch Filofaxers' groep tegen kwam. Wat een mooie agenda's komen daar voorbij. En voor ik het wist was ik weer terug bij mijn pennentjes en papiertjes verslaving. Ik heb al weer even terug mijn eerste (tweedehands) domino filofax gekocht. Maar je snapt ik wil nu naar het echte werk een A5. Ik heb mezelf een paar doelen gesteld en als ik dat bereikt heb mag ik aan het echte werk beginnen. Of het een filofax of succes agenda gaat worden daar ben ik nog niet helemaal uit. Ik heb er twee op het oog die ik eerst live wil voelen en bekijken.

Op de Filofax groep plaatste Daniëlle via pinterest een patroon van een klein etuitje voor in je filofax. Ik maakte een eerste probeersel voor mijn eigen Succes agenda in personal formaat, er passen meerdere pennen in, want ja aan 1 pen heb je nooit genoeg toch?
Voor de paarse pocket formaat filofax van Daniëlle (hier even in mijn pocket Succes agenda) maakte ik een paarse met stippen. En al past er geen grote pen in, we weten voldoende andere frutsels te verzinnen die we hierin kunnen stoppen toch!?

Heel veel plezier met je etuitje Daniëlle! X

Geen opmerkingen:

Een reactie posten